Biosecuritate

Consolidarea normelor de biosecuritate este prioritatea grupului Premium Porc

Biosecuritatea la Premium Porc Group

Pentru noi, echipa Premium Porc Group, biosecuritatea este garanția că, prin respectarea cu strictețe a măsurilor stabilite la nivel de grup, oferim siguranță vieții animalelor, protejăm fermele și susținem buna funcționare a operațiunilor noastre.

Când ne referim la biosecuritate, avem în vedere cinci aspecte diferite: măsurile interne (în interiorul unităților noastre), măsurile externe (curtea și spațiul din proximitate), protocoalele instituite pentru vehiculele ce intră în fermele noastre, transferul animalelor și instruirea angajaților.

Fiind atât de diverse și de complexe,  acordăm o atenție constantă tuturor normelor de biosecuritate, motiv pentru care investim permanent în soluții practice pentru protecția împotriva factorilor de risc.  Angajații sunt resursa esențială pentru noi, de aceea organizăm în mod constant traininguri recurente și evaluări periodice. Suntem conștienți  în același timp de importanța achiziționării tehnologiilor de ultimă oră și investim în inovații care ne asigură că putem oferi constanța necesară business-ului și producției noastre.

Suntem de părere ca Biosecuritatea merge mână în mână cu bunăstarea animalelor

Vezi aici mai multe detalii

Măsuri de biosecuritate în fermele noastre

  • Măsuri interne
  • Măsuri externe
  • Vehicule
  • Transferul animalelor
  • Instruire angajați
Punctul forte al fermelor Premium Porc Group îl reprezintă normele stricte de biosecuritate și investiția permanentă în îmbunatățirea acestora.
Română