Cine suntem

Cu o capacitate de producție de peste 600.000 de porci, Premium Porc Group este unul dintre cei mai mai mari producători de carne de porc din România

Cine suntem

Suntem un grup danez de companii, specializat în înființarea și gestionarea producției de porcine, folosind expertiză, tehnologie și genetică daneză. Cu o capacitate de producție de peste 600.000 de porci anual, Premium Porc Group este în topul producătorilor de carne de porc din România.

Fermele noastre sunt operate la cele mai înalte standarde de bunăstare a animalelor și biosecuritate. Animalele sunt hrănite cu furaj de cea mai bună calitate, majoritatea fiind produs în propriile fabrici de nutrețuri combinate. Gestionăm intern mare parte din activitățile de logistică și transport al porcinelor și al mărfurilor.

Prin divizia Agro realizăm gestionarea și aplicarea îngrășământului natural pe terenurile agricole din apropierea fermelor noastre. În plus, cultivăm aproximativ 1.800 de hectare de teren agricol în zona Vrancei.

Extinderea afacerii noastre a fost realizată prin achiziționarea și renovarea de ferme și prin construirea de ferme noi sau extinderea fermelor existente. În prezent, operăm 9 ferme proprii precum și alte ferme închiriate, fiind prezenți în 8 județe din țară.

pi
600000+

Capacitate de producție per an

farm
10

Ferme proprii

place
8

Județe prezente

people
500+

Colegi fericiți

harvest
1800ha

Teren arabil

silo
3

Fabrici de Nutrețuri Combinate

sows
18000

Scroafe de reproducție

grain-storage
48000tone

Spațiu depozitare cereale

Misiunea, viziunea și valorile
Premium Porc Group

 

Misiune: Dezvoltarea producției de porcine, prin cunoştinte de specialitate, expertiză şi eficienţă financiară, în ţări selectate pentru condiţiile de piaţă atractive.

 

Viziune: Să devenim cea mai bună companie din industrie în ceea ce priveşte organizaţia noastră, managementul, eficienţa şi profitabilitatea.

Companiile noastre

 

Română