Sustenabilitatea este parte dominantă în ADN-ul grupului nostru de firme.

CSR

Încă de la început, ne-am asumat angajamentul de a opera sustenabil în fermele noastre, desfâșurându-ne activitatea cu grijă pentru securitatea și sănătatea colegilor noștri, pentru bunăstarea animalelor și cu respect față de mediul înconjurător, nu doar pentru a urma regulamentele naționale și europene, ci și pentru a clădi un viitor mai bun pentru colegi și pentru comunitățile din care facem parte.

De-a lungul anilor, o dată cu creșterea continuă a grupului nostru de companii, a devenit tot mai importantă pentru noi și necesitatea de a demara acțiuni de dezvoltare durabilă. Drept urmare, grupul Premium Porc continuă să inițieze și să se implice constant în acțiuni cu impact pozitiv în comunitățile în care își desfășoară activitatea.

Premium Porc în elita companiilor care derulează proiecte de responsabilitate socială în România

Activitățile noastre de Responsabilitate Socială Corporativă au fost recunoscute în 2016, când am fost onorați să primim o mențiune la categoria „Educație” în cadrul Romanian CSR Awards, cu proiectul „Bursa Proiectelor Școlare”, denumită atunci „Bursa Premium Porc”.

Raport anual CSR

Rapoartele de Responsabilitate Socială Corporativă relevă gradul de implicare a grupului Premium Porc în acțiuni sustenabile și în susținerea comunităților din care facem parte, ce adaugă plus valoare operațiunilor noastre, menite să contribuie la creșterea standardului de viață pentru localnici. Sunt acele proiecte prin care noi, grupul de firme Premium Porc, ne asigurăm că facem diferența în comunitățile ce ne găzduiesc.

"Încurajăm și totodată ne implicăm în proiecte de responsabilitate socială, cu precădere în comunitățile locale unde operăm, pentru că știm că acțiunile noastre pot face diferența pentru un viitor mai bun."- Lars V Drescher, CEO Premium Porc Group
Română