Comunități locale

Un partener de încredere pentru comunitățile care ne găzduiesc

Comunități locale

Credem cu tărie în misiunea de „a da înapoi” comunităților locale și de a crește împreună cu vecinii noștri!

Pe lângă rolul de angajator  în zonă și contribuția noastră la bugetele administrației locale, ne străduim să contribuim din plin la dezvoltarea zonelor în care operăm.

Grupul nostru este un membru activ în comunitățile locale prin colaborări cu autoritățile locale, dar și cu diverse asociații și ONG-uri, cu care ne mândrim că avem o relație de parteneriat și sprijin reciproc.

Pentru cei mici, pentru cei mari și pentru întreaga comunitate

Una dintre valorile noastre fundamentale este dorința de a investi constant în educație. Credem că la baza unei comunități dezvoltate, în pas cu vremurile actuale, se află educația, De câțiva ani, am considerat că este de datoria noastră să sprijinim comunitățile ce ne găzduiesc. De aceea, am creat proiecte educaționale și am sprijinit alte inițiative de acest gen, pentru a oferi mai multe șanse copiilor la un viitor mai bun. Printre investițiile majore se numără: laboratoare IT, renovarea sălilor de clasă, sprijinirea atelierelor de limba straină și multe altele.

Susținerea elevilor din școlile locale a fost o preocupare constantă a grupului nostru de firme nu doar de ocazii speciale, ci în fiecare zi.

Bursa Proiectelor Școlare

Faptele mici duc la oportunități mari

Lansat în 2012, concursul „Bursa Proiectelor Scolare” este un program educational destinat tuturor elevilor și școlilor de gimnaziu din județul Vrancea. Scopul său este de a sprijini mediul educațional vrâncean și de a facilita performanențele școlare, motiv pentru care a devenit deja o emblemă pentru județ, an de an bucurându-ne de participarea numeroasă, a peste 1000 de susținători.

Câștigătorii se bucură de premii individuale (laptop, tabletă sau smartphone, în funcție de locul pe care s-a clasat echipa), iar scoala pe care o reprezinta cei de pe locul I este dotata cu un laborator IT de ultima generație.

Așadar, prin Bursa Proiectelor Scolare Premium Porc Group urmărim să susținem generații de elevi performanți care vor adauga valoare localitătilor lor.

Înscriere Bursa Proiectelor Școlare 2019

Bursa Proiectelor Scolare 2018

Bursa Proiectelor Scolare 2017

Bursa Proiectelor Scolare 2016

Ziua Copilului

1 iunie este ziua bucuriei în comunitățile unde ne desfășurăm activitatea. De la petreceri cu clovni la ateliere de pictat pe față și concursuri cu premii pe care orice copil și le dorește - toate acestea le organizăm și le finanțăm în integralitate în fiecare an. Bucuria copiilor care se distrează cu joacă alături de noi este o motivație internă pentru care ne dorim să continuăm și să dezvoltăm astfel de activități în fiecare an.

Ziua Copilului 2019

Ziua Copilului 2018

Ziua Copilului 2017

Moș Crăciun în comunități

În fiecare an, Premium Porc îmbracă haina lui Moș Crăciun

Vârsta copilăriei este cea când ne bucurăm tare mult de cadourile primite, iar Moșul vine cu desaga plină an de an la copii în comunitățile în care suntem prezenți. Moș Crăciun este mesagerul Premium Porc Group și vizitează toate localitățile ce ne găzduiesc, oferindu-le daruri tuturor copiiilor în cadrul serbărilor de final de an. Pentru noi, Crăciunul înseamnă magie, pe care o împărțim cu cei mici. Căldura sărbătorilor de iarnă și emoția sosirii Moșului sunt printre momentele noastre preferate și experiențele de acest gen ne bucură sufletul.

Aventurile lui Moș Crăciun la Negreni

Moș Crăciun la Salcia Tudor

Moș Crăciun la Slobozia Ciorasti

Înainte de toate, sănătatea - că-i mai bună decât toate

Derulăm acțiuni de prevenție și de îmbunătățire a calității vieții încurajând stilul de viață echilibrat și sănătos.

Din preocupare față de localnici, am organizat, împreună cu programul „Caravana cu Medici”, consultații localnicilor din Negreni, jud. Olt, și Sibioara, jud. Constanța. Sute de consăteni au beneficiat de analize și investigații gratuite direct în satul lor de la medicii din caravană și au primit recomandări să efectueze vizite la diferite specialități, în funcție de rezultatele obținute în cadrul testării. La evenimente, au asistat reprezentanți ai autorităților locale, dar și ambasadorul Danemarcei în România.


Promovăm obiceiurile românești

Valorile și tradițiile locale sunt susținute de către grupul nostru prin organizarea evenimentelor ce aduc în prim-plan sărbătorirea conform datinilor și încurajarea talentelor din zonă.

Ziua Ignat

Spectacol, sărbătoare și delicioasă mâncare

Ignatul porcului este una dintre cele mai sărbătorite ritualuri din perioada sărbătorilor de iarnă în toate colțurile României. De câțiva ani, este un motiv în plus de sărbătoare pentru Focșani, unde în piața Unirii se adună anual sute de invitati de când Premium Porc Group organizează ziua Ignat. Din 2013, reprezentanții grupului realizeaza spectacolul tradițional din piața Unirii, din dorința de a transmite și generațiilor următoare valorile, tradițiile și obiceiurile populare românești și de a petrece așa cum petreceau și străbunii această zi, împreună, în belșugul comunității lor. Pe fondul pieselor populare românești, mesenii sunt invitați la pomana porcului și la fasole cu ciolan.

Ziua Satului Negreni

De la oda porcului, la sărbătoarea întregului sat

Tot din pasiune pentru porcine, Premium Porc Group îi invită an de an pe locuitorii din Negreni să compună o odă porcului, cu ocazia sărbătoririi zilei satului. Acompaniați de muzică tradițională live și încântați de un spectacol de dans popular românesc, mesenii sunt îmbiați să dea frâu liber creativității și să scrie câteva versuri pentru porcușor.. Cei mai inspirați sunt premiați cu electrocasnice de către reprezentanții Premium Porc Group.

Sărbătoarea de Sf. Maria la Negreni

În 2021, Premium Porc Group a organizat evenimentul ”Sărbătoarea de Sf. Maria la Negreni, Olt. Într-o atmosferă festivă, au fost pregătite și oferite preparate tradiționale, iar mascote și animatori i-au antrenat pe copiii la jocuri si multă distracție. Pentru că susține valorile locale, Premium Porc Group a invitat pe scenă ansamblul de dansatori al Școlii Generale ”Ion Popescu Negreni”. Sărbătoarea de Sf. Maria la Negreni

Copac cu copac, consolidăm mediul înconjurător

Premium Porc Group este implicat în mod constant în viața comunităților în care operează, prin atenția deosebită pe care o acordă protecției mediului. Ne desfășurăm activitatea cu grijă față de mediu și sprijinim acțiuni sustenabile, inclusiv prin programe de voluntariat pentru angajații noștri.

În anii trecuti am organizat și ne-am implicat financiar și cu resurse umane în activități de plantare și împădurire în zonele în care operăm. Astfel, am strâns deșeurile din zona plajei Golești, jud. Vrancea, unde am plantat sute de copaci, pentru ca apoi în Negreni să organizăm o activitate similară.Pe lângă aportul de oxigen acești copaci au devenit treptat o perdea protectoare naturală, pe care ne propunem să o consolidăm pe parcursul anilor.

Română