De ce să alegi Premium Porc Group

Creștem în România alături de colegii noștri!

Creștem în România

“Creștem în România” este sloganul nostru, precum și modul nostru de a construi o companie durabilă și de a forma o echipă solidă. Iar cei 450+ de colegi din cadrul grupului sunt dovada vie a faptului că, înainte de toate, compania noastră are grijă de angajații săi.

Suntem în România din 2006, iar mulți dintre colegii noștri sunt alături de noi încă de atunci. Experiența ne-a demonstrat că succesul companiei noastre se bazează pe oameni: pe pasiunea cu care își fac meseria, pe profesionalismul de care dau dovadă și pe energia pozitivă pe care o inspiră tuturor.

Ne dorim să devenim angajatorul preferat în comunitățile locale unde ne desfășurăm activitatea și depunem toate eforturile, zi de zi, pentru a  oferi cele mai bune condiții și o experiență placută la locul de muncă.

Vino să ne cunoști!

Alătură-te poveștii Premium Porc Group, al doilea cel mai mare producător de porci din România!

Vezi job-uri disponibile

Vezi programe pentru studenti

Împărtășim experiența noastră

Susținem și oferim posibilități de dezvoltare

Comunicăm transparent & încurajăm feedback-ul

Suntem în topul profesioniștilor

Suntem o companie orientată spre performanță și acest lucru se poate vedea prin ascensiunea rapidă si stabilă a business-ului nostru.

Premium Porc Group se află în topul producătorilor de porci din România, operând la cele mai înalte standarde din industrie.

Devenim mai eficienți concomitent cu angajații noștri, pe care îi sprijinim să devină mai buni pe zi ce trece.

Să faci parte dintr-o echipă de profesioniști înseamnă să ai sete de cunoaștere și să îți dorești să evoluezi în permanență!

Oferim stabilitate

Ne plac parteneriatele lungi si călătoriile în care avem aceeași viteză cu angajații noștri. Ne place să credem că suntem împreună într-o călătorie, în aceeași barcă, și vâslim sincron, pentru a avansa cât mai repede și pentru a evita obstacole.

Experiența de până acum ne-a demonstrat că succesul se construiește pas cu pas, în timp, cu răbdare, având o misiune clară, cu obiective bine stabilite.

Prin colaborările lungi cu colegii nostri, știm sigur că ne îndreptăm spre un viitor și mai strălucit.

Apreciem și recompensăm

Respectăm munca fiecărui coleg și eforturile realizate în vederea atingerii performanței! Credem în corectitudine și în egalitatea de șanse și recompensăm ori de câte ori avem ocazia.

Salariu competitiv
Gustare cu produse de patiserie, lactate, ceai, cafea
Masă caldă la prânz
Asigurare medicală
Transport sau decontare transport, în funcție de locație
Carne de porc de 3 ori pe an
Tichete cadou de Paște și de Crăciun
Tichete cadou de 8 martie, pentru doamne
Zile suplimentare de concediu
Petreceri interne dedicate angajaților
Petrecere de 1 iunie pentru copiii angajaților
Cadouri și tichete cadou pentru copiii angajaților
Suport financiar pentru evenimente din viața angajaților
Training-uri
Bonusuri de performanță

Distracție, distracție...

Distracția se află pe lista de “to do-uri” în compania noastră. Apreciem timpul de bună calitate în compania colegilor, ne bucurăm de fiecare petrecere de sezon, sărbătorim reușitele, aniversăm cu “simț de răspundere” fiecare coleg și știm să zâmbim zi de zi.

Petrecerea de vară 2018

Petrecerea de vară 2017

Petrecerea de iarnă 2017

Nu am ratat nicio petrecere de când m-am angajat la Premium Porc Group, încă din anul 2010. Ne simțim foarte bine împreună, ne bucurăm că ne revedem și cu colegii din alte zone și profităm de fiecare minut pentru a ne distra.

Cristina Palade, secretara

Română