Îngrășământ natural

Sistem modern pentru administrare eficientă și controlată

Gestionarea responsabilă a îngrășământului natural: culturi cu randament ridicat

Acordăm o atenție sporită gestionarii corecte și responsabile a îngrășământului natural rezultat din producția noastră de porci. În acest scop, compania noastra a realizat constant de-a lungul timpului investiții importante în dezvoltarea și implementarea unui sistem modern și profesionist de gestiune a îngrășămintelor naturale provenind din fermele noastre.

Compania noastră utilizează sisteme avansate de control și monitorizare pentru împrăștierea îngrășămintelor naturale, în deplină conformitate cu standardele de mediu in domeniu.

Ca parte a abordării responsabile a mediului, vizăm aplicarea îngrășămintelor naturale provenite din ferme pe terenurile agricole aflate în vecinătatea acestora, reducând astfel și emisiile de CO2.

Pe termen lung, această strategie ne ajută să gestionăm în mod eficient dejecțiile provenind din ferme și să conferim fertilitate naturală solurilor. Practicile în acest domeniu, în toate secvențele de activitate, inclusiv depozitarea, transportul și aplicarea fertilizantilor naturali, sunt asumate la nivel de grup ca parte integrantă a modelului de afaceri al grupului de firme Premium Porc.

Fiecare fermă dispune de lagune proprii pentru depozitarea dejecțiilor

Dejecțiile generate din ferme sunt sortate printr-un separator mecanic care divide fracțiile solide de cele lichide. Fracția solidă, inodoră, este depozitată pe structuri de beton special concepute și apoi utilizată ca îngrășământ natural.

Fracția lichidă este depozitată în lagune, bazine complet etanșeizate și acoperite, care au o capacitate de până la 21 000 metri cubi. Este apoi transportată și aplicată pe terenuri agricole, ca îngrășământ natural, folosind utilaje de ultima generație.

Lagunele sunt produse și certificate în Danemarca și constituie un element cheie în asigurarea gestionării și protecției corespunzătoare a mediului.

Servicii complete pentru fertilizarea eficientă a culturilor

Dejecțiile porcine sunt un îngrășământ natural universal, potrivit pentru toate tipurile de plante și sol. Acestea sunt ușor de asimilat și contribuie la îmbunătățirea stării structurale a solului, având o acțiune benefică asupra compoziției terenului, activității microfaunei și asupra proprietăților de reținere de apă a solului.

Este o variantă preferată de îngrășământ, mulțumită rezultatelor excelente în producția de culturi. Cantitatea rămasă este vândută fermierilor din apropierea fermelor noastre. Asigurăm, la cerere, servicii de fertilizare profesionale și dezvoltăm planuri de fertilizare perfect adaptate specificului fiecărui tip de teren și culturi, generând producții bogate, cu costuri reduse.

diploma

Expertiză

Asigurăm planuri diversificate de fertilizare, adaptate oricăror tipuri de terenuri sau culturi
direction

Direcții clare

Prin sisteme avansate de poziționare GPS, utilajele urmează în permanență o traiectorie exactă, cu treceri reduse peste lucrări
protect

Protejarea terenului

Utilajele noastre dispun de anvelope speciale pentru a asigura o tasare redusă a solului (sub 2 kg/cm pătrat)
time

Punctualitate

Planificăm din timp perioada de împrăștiere, pentru a asigura fertilizarea în momentul optim

Utilizez îngrășământ natural și sunt mulțumit. În tot acest timp plantele au căpătat o calitate mai bună, iar productivitatea a crescut de la 4.500 kg/ha la 6.000 kg/ha și peste.

Enache Zanfir, SC Viitorul Gologanu SRL

Folosesc de 7 ani acest produs natural. Sunt mulțumit datorită costurilor scăzute pe care le-am realizat. Solul a devenit mai puțin acid, PH-ul crescând de la 6 la 6.5. Are și o calitate mai bună și necesită mai
puțin îngrășământ mineral. Sunt mulțumit de serviciile Premium Porc Group

Traian Dochioiu, SC Agrodoc Mais SRL

Dorești să îți îmbunătășești producția agricolă?

Română