Media

Pentru noi este importantă transparența față de colegii noștri, partenerii, comunitățile locale, presa și instituțiile statului

Premium Porc Group în presă

iulie 11, 2019

Divizia Agro a Premium Porc are un nou sediu

Inaugurarea a avut loc ieri, pe data de 19 iunie. „Incepand de luna aceasta, colegii nostri se bucura de un nou spatiu dedicat activitatilor agricole. „Noua casa” sau „AgroSite-ul” cum ii spunem noi, este o constructie de 2200 mp ce contine un atelier de reparatii, garaj pentru utilaje agricole si un depozit de seminte”, au scrie reprezentantii grupului pe pagina oficiala de facebook.
iulie 11, 2019

Premium Porc Group a investit 17.500 de euro în dotarea unui laborator IT al unei școli din Vrancea

Premium Porc Group, al doilea cel mai mare crescător de porcine din România, a investit 17.500 de euro pentru dotarea și renovarea laboratorului IT al Școlii Nereju, în urma câștigării concursului „Bursa Proiectelor Școlare”, organizat de grup.
iulie 11, 2019

Peste 1.200 de copii au primit cadouri din partea Premium Porc Group cu ocazia sărbătoririi zilei de 1 Iunie în comunitățile locale

Premium Porc Group, al doilea cel mai mare crescător de porcine din România, a organizat, și anul acesta, activități dedicate celor mici în comunitățile din care face parte, prilej cu care peste 1.200 de copii au primit cadouri din partea companiei.
iulie 11, 2019

Şcoala Generală “Ion Basgan” a câştigat un laborator de informatică la un concurs organizat de o firmă privată

Echipa şcolii a câştigat la un concurs un laborator e-learning format din 15 PC-uri, un Smart Board şi o imprimantă, toate legate în reţea. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Elevii de gimnaziu care au învăţat de pe Internet să construiască robo... Grupul de companii ”Premium Porc” inaugurează miercuri, 22 februarie 2017, de la orele 11.00, laboratorului IT de la Şcoala Generală ”Ion Basgan”, Focşani.
iulie 11, 2019

UniCredit pariază pe carnea de porc

Grupul danez Premium Porc, unul dintre cei mai mari producători de carne de porc din România, a obţinut, prin subsidiara Degaro SRL, un credit de peste 20 de milioane de euro de la UniCredit Ţiriac Bank şi UniCredit Bank Austria, pentru finanţarea extinderii capacităţii de producţie a două ferme de porcine şi construcţia unei fabrici de nutreţuri, în judeţul Constanţa, potrivit informaţiilor comunicate joi de grup.
iulie 11, 2019

Investiție de 23 milioane de euro

Premium Porc Group, o companie deţinută de holdingul danez DCH Internaţional, a inaugurat pe 21 august Fabrica de Nutreţuri Combinate (FNC) din localitatea Sibioara, comuna Mihail Kogălniceanu, Judeţul Constanţa, în urma unei investiţii de 23 de milioane de euro, arată un comunicat remis redacţiei.
iunie 3, 2019

Danezii de la Premium Porc merg spre 57 mil. €. „Am crescut productivitatea în ferme“

Grupul cu acţionariat danez Pre­mi­um Porc, al doilea cel mai mare cres­cător de porcine din România, după Smith­field, mizează anul acesta pe vân­zări de peste 57 mil. euro, datorită creş­terii productivităţii din cadrul fermelor, po­trivit reprezentanţilor companiei.
Română