Programe pentru studenți

Vino să îți arătăm în practică lucrurile despre care citești acum la facultate!

 

 

  1. Îți dorești un loc de muncă stabil?
  2. Lucrezi cel mai bine în echipă?
  3. Te vezi lucrând într-o fermă la standarde internaționale?
  4. Apreciezi tare mult colectivele în care colegii se sprijină reciproc?
  5. Ai vrea să ai oportunități de a crește în nivelul tău de carieră?

Dacă ai răspuns cu da la cel puțin trei întrebări, vino să ne cunoști! Trimite-ne CV-ul tău la adresa hr@premiumporc.com sau o scrisoare prin care ne spui câteva lucruri despre tine și urmărește rubrica noastră Joburi disponibile, pentru a fii primul care aplică la posturile vacante.

Tratăm cu seriozitate fiecare student și ne asigurăm că pe parcursul întregului program va reuși să acumuleze cât mai multă experiență, să afle secretele industriei de la cei mai buni specialiști, cu zeci de ani de vechime.

Student în ultimul an?
Cariera ta poate începe acum!

Internshipul, în cadrul Premium Porc Group, este poziția dezirabilă. Ai cazare și masă gratuit, afli secretele meseriei de la șeful de fermă, ai contract de muncă și trei luni la dispoziție să îți dai seama dacă vrei să dezvolți o carieră în acest domeniu. Vei fi face parte dintr-o echipă minunată de la care vei afla care sunt cele mai noi tehnologii, care îți va arăta cum funcționează o fermă și de ce este important să respectăm procedurile. Vei înțelege, de asemenea, care este legătura între partea teoretică, pe care suntem siguri că deja o stăpânești, cu realitatea din teren.

Vreau să fac parte din echipă

Tu ce faci vara aceasta?
Vino să înveți meserie de la cei mai buni!

Daca vrei să pui în practică metode de care doar ai citit până acum sau despre care încă nici nu știi, trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție!

Timp de cel mult trei săptămâni, vei aplica ce ai învățat la studiile de licență, vei vedea cum funcționează o fermă de porci la cel mai înalt nivel de calitate și siguranță, cum au fost optimizate fluxurile de producție și îți vei răspunde singur la întrebarea: „Îmi doresc o carieră în acest domeniu?”, alături de cea mai fun echipă din industria aceasta.

Nu lăsa vara să treacă! Spune da acestei oportunități!

Vreau să fac parte din echipă

Ești colegul la care apelează toată lumea pentru soluții?
Premium Porc Group te premiază!

Bursele școlare oferite de Premium Porc Group vizează studenții „harnici si pregătiți” de la facultăți de profil (Facultatea de Zootehnie și Facultatea de Medicină Veterinară). Așteptăm cu mare entuziasm aplicația ta! Pentru că eficiența este cuvântul ce va caracteriza rearanjarea activităților din sistemul industrial, te invităm să ne prezinți lumea ta, așa cum vezi TU că ar trebui să funcționeze fermele de porcine, ca după un ceas elvețian. Reprezentanți ai departamentelor de producție și managerii responsabili de îmbunătățirea activitășii vor analiza propunerea ta. Vor nota conținutul, atenția la detalii și calitatea informațiilor furnizate de tine și, dacă vei fii desemnat câștigător, Premium Porc Group te va recompensa cu o bursă în valoare de 600 de lei/lună, timp de 9 luni, pe toată perioada anului universitar.

 

Internship 2020 pentru studenții de la Facultatea de Agronomie și Facultățile de Zootehnie și Medicină Veterinară

Premium Porc Group (5)pix
Premium Porc Group (3)pix

Dorim să fim parte activă în programe educaționale și să deschidem oportunități pentru noile generații.

În vederea acestui lucru, Premium Porc Group colaborează deschis cu universități de prestigiu din țară: Universitatea de Științe Agricole sș Medicina Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi și Universitatea de Știinte Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Română